• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » تغذیه » نوشيدني داغ در فصل سرما
    کد خبر : 1677025

    نوشيدني داغ در فصل سرما

    نوشيدني داغ در فصل سرماReviewed by Farnaz on Dec 30Rating: استقبال از فصل سرد با نوشیدنی داغ     چای، همان برگ های سبز و براق که بعدا تبدیل به چای سبز، قرمز و سیاه می شوند نوشیدنی داغ اغلب ما ایرانی هاست، اما تنها چیزی نیست که می توانیم در روزهای سرد پاییز و زمستان…

    نوشيدني داغ در فصل سرماReviewed by Farnaz on Dec 30Rating:

    استقبال از فصل سرد با نوشیدنی داغ   

    tea

     
    چای، همان برگ های سبز و براق که بعدا تبدیل به چای سبز، قرمز و سیاه می شوند نوشیدنی داغ اغلب ما ایرانی هاست، اما تنها چیزی نیست که می توانیم در روزهای سرد پاییز و زمستان بنوشیم.

    در شماره های قبل چند نوع نوشیدنی گرم و خواص آن را به شما معرفی کردیم. در این شماره به تعداد دیگری از این دمنوش های گیاهی می پردازیم.

    یک لیوان ویتامین با شلتوک
    شلتوک برنج طبیعت گرم دارد و سرشار از ویتامین های B است. این بخش از برنج برای تقویت مغز، اعصاب و قلب مفید است و شما را از شر تنبلی روده و یبوست مزمن راحت می کند. مهم تر این که جلوی ریزش و سفید شدن مو را نیز می گیرد.

    برای تهیه آن کافی است یک قاشق غذا خوری شلتوک را در دو لیوان آب جوش با شعله مستقیم پنج دقیقه بجوشانید و سپس با شعله غیرمستقیم یک ساعت دم کنید.

    گلپر بنوشید
    اغلب ما گلپر را به عنوان ادویه همراه با باقالی پخته به کار می بریم اما این دانه های پهن و معطر می تواند دمنـــــوش پر خاصیتی باشد. نوشیدنی گلپر، طبیعت گرم و خشک دارد و به طرز شگفت انگیزی حافظه،قوای جنسی و قلب و عروق را تقویت می کند.

    این نوشیدنی اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند. کبد را پاکسازی می کند و تداوم در مصرفش ضمن صفرا بر بودن، چربی سوز نیز است. ضد صرع است و برای تنبلی معده، جوش و دمل خاصیتی شفابخش دارد.

    یک قاشق مربا خوری گلپر را در یک لیوان آب جوش بریزید و در آن را بگذارید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا آب جوش به رنگ زرد درآید.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.