• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » دانستنی ها , مطالب برگزیده سایت , مطالب جالب و خواندنی » عـجـیـب تـریـن بـسـتـنـی هـای دنـیـا
    کد خبر : 150934

    عـجـیـب تـریـن بـسـتـنـی هـای دنـیـا

    عـجـیـب تـریـن بـسـتـنـی هـای دنـیـا Reviewed by Farnaz on Nov 24Rating: آیا می دانید بر اساس آمارهای منتشرشده فدراسیون بین المللی شیر و لبنیات، کشورهای نیوزلند، آمریکا، استرالیا، فنلاند، سوئد، کانادا و ایتالیا از بزرگ ترین مصرف کنندگان بستنی در دنیا هستند؟ نیوزلندی ها با سرانه مصرف سالانه ۴/۲۸ لیتر بستنی برای هر نفر، لقب…

    عـجـیـب تـریـن بـسـتـنـی هـای دنـیـا Reviewed by Farnaz on Nov 24Rating:

    آیا می دانید بر اساس آمارهای منتشرشده فدراسیون بین المللی شیر و لبنیات، کشورهای نیوزلند، آمریکا، استرالیا، فنلاند، سوئد، کانادا و ایتالیا از بزرگ ترین مصرف کنندگان بستنی در دنیا هستند؟ نیوزلندی ها با سرانه مصرف سالانه ۴/۲۸ لیتر بستنی برای هر نفر، لقب «استادان بستنی خور» را در دنیا به خود اختصاص داده اند..

    وقتی سرانه مصرف یک خوراکی بالا می رود، تولیدکنندگان هم به تولید محصولاتی با شکل و کیفیت جدید تشویق می شوند و به همین دلیل امروزه در سراسر دنیا، بستنی های عجیب و غریب زیادی تولید می شود؛ از بستنی ماستی گرفته تا بستنی ماهی! در صفحه «صنایع غذایی» این شماره، گشتی در سراسر دنیا زده ایم تا شما را بیشتر با چند نوع از خارق العاده ترین بستنی ها آشنا کنیم.

    ● بستنی ماهی

     

    هرچند ماهی و بستنی هر دو خوراکی های خوشمزه ای هستند اما ترکیب آنها خیلی ها را از خوردن هر جفتشان دلزده می کند. بستنی ماهی، از ترکیب پودر ماهی خشک با خامه ساده بستنی یا بستنی وانیلی به دست می آید. این بستنی که بومی کشور ژاپن است، در این کشور و سایر کشورهای جنوب شرق آسیا که مردمانش به خوردن انواع ماهی های خام و بدون افزودنی عادت دارند، طرفداران بسیاری دارد. باوجود تبلیغات زیادی که برای بستنی ماهی در کشورهای جنوب شرق آسیا می شود، معمولا توریست ها تمایل چندانی به خوردن آن از خود نشان نمی دهند.

    ● بستنی میگو

     

     

    بستنی میگو را هم مانند بستنی ماهی، اولین بار ژاپنی ها در سال ۲۰۰۴ به دنیای بستنی ها معرفی کردند. در بستنی میگو، از میگوی خام یا بخارپز شده و خامه بستنی استفاده می شود. گاهی این میگو را با شربت غلیظ آناناس یا پودر نارگیل می پوشانند و طعم دار می کنند. از آنجا که میگو با خامه بستنی مخلوط نمی شود، طرفداران بستنی میگو بیشتر از بستنی ماهی هستند چون به نظر آنها این نوع بستنی بوی خامی غذاهای دریایی را ندارد.

    ● بستنی هشت پا

     

    تعجب نکنید! این ژاپنی ها در دنیای بستنی هم مانند دنیای لوازم صوتی و تصویری کولاک کرده اند؛ آخرین شاهکارشان در این زمینه هم تولید و عرضه بستنی هشت پاست. بستنی هشت پا در شهر نامجای ژاپن که به شهر بستنی معروف است، تولید و توزیع می شود. هنوز پای این بستنی به شهرهای دیگر ژاپن یا حتی کشورهای همسایه هم باز نشده است تا فروشندگان در شهر بستنی بتوانند به یکه تازی خود در عرصه جلب مشتری برای بستنی های هشت پا ادامه دهند. بستنی هشت پا از ترکیب بستنی شکلاتی با عصاره گوشت هشت پا تولید می شود. اگرچه تولیدکنندگان این بستنی در ژاپن، تولید و عرضه آن را نوعی ابتکار و عامل جلب توجه توریست ها می دانند، اما بیشتر اروپایی ها و آمریکایی ها از طعم بستنی هشت پا متنفرند و می گویند به تمام دوستانشان سفارش می کنند که اگر به ژاپن آمدند، هرگز این خوراکی را امتحان نکنند.

    ● بستنی بادمجان

     

    درست کردن بستنی بادمجان کار چندان ساده ای نیست. ترکیب این بستنی شامل بادمجان سرخ یا کباب شده، شکر، پودر وانیل، بستنی ساده، شیر، زرده تخم مرغ، خامه و انواع مغزهاست. بستنی بادمجان برخلاف بستنی های عجیب دیگری که با پروتئین های دریایی تهیه می شوند، طرفداران بسیاری در سراسر دنیا به خصوص در بین دوستداران خوراکی های گیاهی دارد. در ضمن، رنگ زیبا و بوی دلپذیر و جدید این بستنی خیلی از بچه ها را هم به خود جلب می کند.

    ● بستنی گیاهی

     

    تمام بستنی هایی که تا به حال معرفی شدند، بر پایه شیر یا خامه بودند اما برای تهیه بستنی گیاهی اصلا از شیر یا فرآورده های لبنی استفاده نمی شود. هدف از تولید این نوع بستنی، جلب رضایت افرادی است که دستگاه گوارششان به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارد و قادر به هضم آن نیست. این افراد، حدود ۶۰ درصد از جمعیت کل دنیا را تشکیل می دهند. در بستنی های گیاهی، سویا جای شیر را می گیرد. مصرف کنندگانی که لذت خوردن بستنی های معمولی را تجربه کرده اند، می گویند که بستنی های گیاهی به هیچ وجه طعم دلپذیر و دوست داشتنی سایر بستنی ها را ندارند. متخصصان صنایع غذایی آلمانی تصمیم گرفته اند تا دانه گیاهی به نام «لوپین» را که سرشار از پروتئین است به بستنی های گیاهی اضافه کنند تا هم ارزش تغذیه ای آن را بالا ببرند و هم کیفیت طعمش را بهبود ببخشند. در حال حاضر، بستنی های گیاهی با قیمت لیتری ۸ دلار در سراسر اروپا و آمریکا به فروش می رسند.

    ● بستنی چای سبز

     

    این بستنی هم یکی دیگر از ابتکارهای ژاپنی ها در تولید این تنقلات است. بستنی چای سبز از ترکیب خامه ساده بستنی با عصاره برگ چای سبز تولید می شود. این بستنی که شیرینی چندان زیادی ندارد، سبزرنگ است و با تزیین برگ های تازه چای در کافی شاپ های ژاپن سرو می شود.

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۳)



    • sanaz

      aaaaaaaaaaaaaaaaay fek kooooon!!!!!!!!!!!!
      Bastani meygu o hasht pa
      halam bad shod

    • من

      دهنمان آب افتاد! 😛

      • الکسا وملودی ولیندا

        دلم به تاپ تاپ افتاد

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.