• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه باقلوا
    کد خبر : 149561

    طرز تهیه باقلوا

    طرز تهیه باقلواReviewed by Farnaz on Nov 23Rating: باقلوا 1-بادام پوست گرفته چرخ کرده                                نیم کیلو 2-خاک قند                                                          250گرم 3-هل کوبیده الک کرده نرم                                     1 قاشق سوپخوری سرخالی لواش باقلوا 1-زرده تخم مرغ                                       2 عدد 2-شیر                                                   1 استکان (2/1پیمانه ) 3-روغن آب کرده                                       2 قاشق سوپخوری 4-آرد                                                      در حدود 150 تا 200 گرم 5-بکینگ پادر                                          …

    طرز تهیه باقلواReviewed by Farnaz on Nov 23Rating:

    باقلوا

    1-بادام پوست گرفته چرخ کرده                                نیم کیلو

    2-خاک قند                                                          250گرم

    3-هل کوبیده الک کرده نرم                                     1 قاشق سوپخوری سرخالی

    لواش باقلوا

    1-زرده تخم مرغ                                       2 عدد

    2-شیر                                                   1 استکان (2/1پیمانه )

    3-روغن آب کرده                                       2 قاشق سوپخوری

    4-آرد                                                      در حدود 150 تا 200 گرم

    5-بکینگ پادر                                           2/1 قاشق مرباخوری

    طرز تهیه

    اول خمیر لواش باقلوا را بطریق ذیل آماده می کنیم شیر بکینگ پادر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوز می کنیم و کم کم آرد می زنیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه خمیر شده بدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش  می دهیم  ومی گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند و هل کوبیده را مخلوط می کنیم آنگاه روی میز را کمی آرد میپاشیم ( باقلوا را می توان در سینی و یا در جعبه های کوچک نیم کیلوئی و یا 1 کیلوئی تهیه کرد البته خیلی راحت تر است که باقلوا را در جعبه تهیه نمائیم )

    در صورت تهیه درجعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو برمی داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم وخمیر را نورد نازک تاحدی که ممکن است باز می کنیم و دقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص  آرد روی لواش  را پاک می نمائیم  جعبه را روی لواش قرار می دهیم لواش را بحدیکه تقریباً اطرافش نیم سانت ازجعبه بزرگتر شود می بریم و این لواش را در جعبه می اندازیم وبه همین طریق داخل جعبه  را می توان 2 تا 3 ورقه لواش انداخت ، بعد جعبه را با مایه بادام و قند آماده شده پر می کنیم و با پشت قاشق مایه را فشار میدهیم تا کاملاً سفت  و صاف شود

    کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم و دو تا چهار ورق لواش بطریق فوق روی جعبه می اندازیم  و با قلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهارگوش می بریم ، بعد 150 گرم  روغن آب کرده جرم گرفته را داغ نمی کنیم و بتناسب روی جعبه  ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم و سینی را روی پنجره اول فر بطرف پائین با حرارت 300 درجه می گذاریم تا یکربع الی 20 دقیقه بماند بعد سینی را روی پنجره  آخر فر بطرف بالا می گذاریم تا یکربع بماند و روی باقلوا کمی طلائی شود سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را بتناسب از شربت آماده شده میریزیم ( شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمی دهیم بهترست شربت را بدفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود )

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.