• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » شیرینی ها » نکات مهم برای تهیه انواع شیرینی
    کد خبر : 138896

    نکات مهم برای تهیه انواع شیرینی

    نکات مهم برای تهیه انواع شیرینیReviewed by Farnaz on Nov 19Rating: اقدامات اولیه برای تهیه شیرینی نکات مهم برای تهیه انواع شیرینی بشرح ذیل است : 1-مواد اولیه شیرینی ها باید از بهترین نوع باشد  این مواد باید قبلاً مطابق دستور بدقت وزن شده و آماده باشد . 2-آردهائی که برای تهیه شیرینی ها مصرف…

    نکات مهم برای تهیه انواع شیرینیReviewed by Farnaz on Nov 19Rating:

    اقدامات اولیه برای تهیه شیرینی

    نکات مهم برای تهیه انواع شیرینی بشرح ذیل است :

    1-مواد اولیه شیرینی ها باید از بهترین نوع باشد  این مواد باید قبلاً مطابق دستور بدقت وزن شده و آماده باشد .

    2-آردهائی که برای تهیه شیرینی ها مصرف می شود ( مانند آرد سفید ، آرد نخود چی ، آرد برنج ) باید در نهایت ظرافت ، نرمی و تازگی باشد و برای تهیه آرد برنج و آرد نخودچی خیلی نرم باید آنهارا از الک های بسیار ریز که سوراخهای آن دیده نمی وشد و یا از پارچه بسیار ریز بافت رد نمود .

    3-برای تهیه شیرینی های ایرانی باید نهایت حوصله رابکار برد زیرا لطف این نوع شیرینی ها در ظرافت آنهاست که چون با دست تهیه می شوند باید به یک شکل و یک اندازه ساخته شوند و در این کار دقت و ظرافت لازم است .

    4-در تهیه شیرینی باید تجربه کافی داشت و بدون تجربه نمی توان شیرینی مطلوب را تهیه کرد .

    5-برای طبخ  انواع شیرینی ها باید قبلاً فر را باحرارت مناسب آن شیرینی گرم و آماده نمود .

    6-شیرینی هائی که بحدکافی روغن دارد احتیاج بچرب کردن سینی ندارد و در صورتیکه مایه شیرینی بدون روغن یا با روغن کم باشد باید سینی را چرب و آماده کرد .

    7-برای اینکه شیرینی پخته شود و رنگ آن سفید بماند ممکن است یک ورقه روغنی را با دستمال تر کمی مرطوب کنیم و روی سطح شیرینی بیاندازیم بعد سینی شیرینی را در فر قرار بدهیم.

    8-اگر بخواهیم روی شیرینی کاملاً زرین و طلائی شود ممکن است  زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کنیم و با قلم مو روی شیرینی بمالیم و بعد شیرینی راطبخ کنیم .

    9-برای حل کردن شکلاتی که درشیرینی ها مصرف می شود شکلات  را خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم و آن ظرف را در آب جوش قرار میدهیم و بهم می زنیم تاشکلات حل شود .

    10-در صورتیکه بخواهیم شیرینی های خشک را مدتی نگاهداری کنیم باید آنها را در جعبه یا ظرفهای درداریکه در آن محکم بسته می شود قرار می دهیم .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.