• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » کیک پرتقالی
    کد خبر : 134515

    کیک پرتقالی

    کیک پرتقالیReviewed by Farnaz on Nov 19Rating: طرز تهیه کیک پرتقالی مواد لازم: 1-تخم مرغ                                              4 عدد 2-آب پرتقال                                             2/1 پیمانه 3-کره                                                     150گرم 4-آرد سفید                                             8قاشف سوپخوری (200گرم) 5-بکین پادر                                             2 قاشق مرباخوری 6-شکر                                                   8قاشف سوپخوری (200گرم) 7-رنده پوست پرتقال                                 1 قاشق مرباخوری 8-پرتقال درشت                                       1 عدد 9-خامه                                                  200 گرم 10-کاکائو                                                5/1 قاشق سوپخوری 11-خاک…

    کیک پرتقالیReviewed by Farnaz on Nov 19Rating:

    طرز تهیه کیک پرتقالی

    مواد لازم:
    1-تخم مرغ                                              4 عدد

    2-آب پرتقال                                             2/1 پیمانه

    3-کره                                                     150گرم

    4-آرد سفید                                             8قاشف سوپخوری (200گرم)

    5-بکین پادر                                             2 قاشق مرباخوری

    6-شکر                                                   8قاشف سوپخوری (200گرم)

    7-رنده پوست پرتقال                                 1 قاشق مرباخوری

    8-پرتقال درشت                                       1 عدد

    9-خامه                                                  200 گرم

    10-کاکائو                                                5/1 قاشق سوپخوری

    11-خاک قند                                            4 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    فر را با حرارت 350 درجه گرم می کنیم قالب گرد مناسبی را چرب می نمائیم کره را می زنیم تا نرم و لطیف شود . زرده تخم مرغ را از سفیده  جدا می نمائیم و آنرا با شکر و بکینگ پادر و رنده پوست پرتقال مخلوط می کنیم و می زنیم تاکاملاً سفید و سفت شود کاکائو را در آب پرتقال حل می کنیم . با کره مخلوط کرده سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر می زنیم تاکاملاً سفت شود . یک قاشق سوپخوری خاک قند با سفیده مخلوط می کنیم وبعد آب پرتقال را با کره و سفیده مخلوط کرده آرد را می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام مواد خوب مخلوط شود . مایه را در قالب آماده شده ریخته را روی اولین پنجره فر از طرف پائین قرار می دهیم باید بمدت 1 ساعت در فر بماند در اینمدت در فر را باز نمی کنیم تا کیک کاملاً بالا آمده پخته شود . بعد کیک را از فر خارج می گذاریم تاکاملاً سرد شود خامه را با خاک قند مخلوط می کنیم می زنیم تاکاملاً  فرم بگیرد بعد کیک را از قالب بیرون می آوریم از ارتفاع 2 تا سه ورقه می بریم هر ورق را کمی خامه می مالیم و قطعات کیک را رویهم قرار می دهیم و فشار می دهیم که بهم بچسبد . روی کیک را با خامه می پوشانیم یک عدد پرتقال را پرپر می کنیم و از پوست در می آوریم و روی کیک بشکل  دایره می چینیم ( حرارت فر 350 درجه و یک ربع قبل از قرار دادن کیک باید گرم شود )

    می توانیم 2 عدد سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر بزنیم تاکاملاً سفید و سفت شود و 2 قاشق سوپخوری خاک قند با آن مخلوط  نمائیم و سفیده را داخل خامه زده شده بریزیم و بعد آنرا روی کیک بمالیم در اینصورت 150 گرم خامه کافیست .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • sohila

      وقتم حروم نشد

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.