• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » خوراک سنتی » اموزش تهیه ته چین ماهی
    کد خبر : 130508

    اموزش تهیه ته چین ماهی

    اموزش تهیه ته چین ماهیReviewed by Aryan on Nov 18Rating: ته چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان تهیه می شود. این غذا به دلیل شکل و فرم زیبای خود، از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی ها است. اغلب گمان می کنیم…

    اموزش تهیه ته چین ماهیReviewed by Aryan on Nov 18Rating:

    ته چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان تهیه می شود. این غذا به دلیل شکل و فرم زیبای خود، از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی ها است. اغلب گمان می کنیم که تنها نوع ته چین، ته چین مرغ است؛ اما باید دانست که این غذا با توجه به مواد به کار رفته در آن، انواع گوناگونی دارد.

     

    مواد لازم (برای 4نفر) :

    برنج : 3 پیمانه (480 گرم)

    فلفل سیاه (پودر شده) و نمک : به  مقدار لازم

    تخم مرغ : 4 عدد (220 تا 240 گرم)

    ماست چکیده (ترش) : 2 پیمانه (400 گرم)

    زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) : یک چهارم پیمانه (40 میلی لیتر)

    کره (ذوب شده) : 1 پیمانه (160 گرم)

    روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) : به مقدار لازم

    ماهی (فیله خردشده) : 6 تکه

     

    روش تهیه :

    1.   برنج را با آب و مقداری نمک به مدت هشت تا ده ساعت خیس کرده، سپس هنگام پخت در آبکش بریزید؛
    2. در قابلمه ای مناسب مقداری آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید و زمانی که جوش آمد، برنج را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید؛
    3. تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب ریخته، با همزن دستی هم بزید و با ماست، زعفران و نیمی از کره مخلوط کنید؛
    4.  پس از گذشت 10 تا 14 دقیقه (یعنی هنگامی که برنج نرم شد)، آن را در آبکش بریزید؛ سپس در قابلمه ای مناسب مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار دهید تا کمی داغ شود. قبل از این که برنج را به مایه ته چین اضافه کنید، سه الی چهار قاشق از مایه ته چین را کف قابلمه بریزید، سپس ماهی ها را با نمک و فلفل مزه دار کرده و در کف قابلمه قرار دهید، برنج را به کل مایه ته چین اضافه کنید و در قابلمه بریزید؛ سپس روی حرارت قرار دهید.
    5. مابقی کره را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید. زمانی که بخار ته چین بلند شد، کره را روی آن بریزید و درِ ظرف را بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم برنج دَم بکشد؛ سپس ته چین را  در ظرف مناسب ریخته و سرو کنید.

    نکته :

    • می توانید ته چین را در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل گرم کرده اید، با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 50 الی 55 دقیقه قرار دهید تا پخته و آماده شود. برای این که روی ته چین در فر خشک نشود، کاغذ روغنی را خیس کرده و روی ته چین قرار دهید.
    • بهتر است ضخامت ته چین زیاد نباشد. به این منظور می توان از دو ظرف استفاده کرد تا ته چین با لایه های نازک تری تهیه شود.
    • دقت داشته باشید حتماً در زمان اضافه کردن ماهی به قابلمه روغن کاملاًداغ باشد، در غیر این صورت ماهی آب می اندازد.

    پیشنهاد

    • هرچه مدت زمان پخت ته چین طولانی تر باشد، یعنی حرارت ملایم تر باشد، طعم و کیفیت ته چین بهتر خواهد شد.
    • در صورت تمایل می توانید از شبت نیز در لابه لای برنج استفاده کنید.

    آماده سازی : 10 دقیقه

    مدت زمان دم کشیدن برنج : 2 ساعت

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.