• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » خوراک سنتی » روش تهیه‌ی اشکنـــه بهِ
    کد خبر : 130437

    روش تهیه‌ی اشکنـــه بهِ

    روش تهیه‌ی اشکنـــه بهِReviewed by Aryan on Nov 18Rating: مواد لازم : پیاز (نگینی خرد شده) : 1 عدد (140 گرم) روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) : به مقدار لازم آرد : 2 قاشق سوپ خوری (18 گرم) بهِ (پوست گرفته و مکعبی خرد شده) : 2عدد (520 گرم) آب لیمو ترش : 3 قاشق…

    روش تهیه‌ی اشکنـــه بهِReviewed by Aryan on Nov 18Rating:


    مواد لازم :

    پیاز (نگینی خرد شده) : 1 عدد (140 گرم)

    روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) : به مقدار لازم

    آرد : 2 قاشق سوپ خوری (18 گرم)

    بهِ (پوست گرفته و مکعبی خرد شده) : 2عدد (520 گرم)

    آب لیمو ترش : 3 قاشق خوری (42 میلی لیتر)

    شکر : 3 قاشق سوپ خوری (39 گرم)

    دارچین (پودر شده) : 1 قاشق چای خوری (3 گرم)

    جوزهندی (پودر شده) : یک دوم قاشق چای خوری (5/1 گرم)

    زردچوبه (پودر شده) : 1 قاشق سوپ خوری (6 گرم)

    فلفل سیاه (پودر شده) و نمک : به مقدار لازم

     

    روش تهیه :

    1.    پیاز را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس آرد را به آن بیفزایید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. پنج پیمانه آب را به تدریج به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید؛
    2.    بِه را در کمی روغن تفت دهید؛ سپس آن را به مخلوط آرد بیفزایید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده، درِ ظرف را بگذارید تا بِه کاملاً پخته شود؛
    3.   آب لیمو، شکر، دارچین، جوز هندی، زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط بالا بیفزایید؛
    4.    در آخر، تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته، با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً یک دست شود؛ سپس آن ها را کم کم به مواد بالا اضافه کرده، مرتب هم بزنید تا تخم مرغ پخته شود، پس از چند جوش، اشکنه را در ظرفی مناسب بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

    آماده سازی: 10 دقیقه

    مدت زمان پخت : 30 دقیقه

    سانازسانیا

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.