• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه کیک مکزیکی
    کد خبر : 129345

    طرز تهیه کیک مکزیکی

    طرز تهیه کیک مکزیکیReviewed by Farnaz on Nov 18Rating: کیک مکزیکی مواد لازم: 1- تخم مرغ                                             6 عدد 2-  آرد سفید                                           6 قاشق سوپخوری (150گرم) 3-شکر                                                   6قاشق سوپخوری (150گرم ) 4-کاکائو                                                  2 قاشق سوپخوری 5-بکینگ پادر                                           1 قاشق مرباخوری 6-کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو                   5/1 لیوان 7- شکلات بدون مغز                                 150گرم تا 200 گرم 8-کرم…

    طرز تهیه کیک مکزیکیReviewed by Farnaz on Nov 18Rating:

    کیک مکزیکی

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    مواد لازم:

    1- تخم مرغ                                             6 عدد

    2-  آرد سفید                                           6 قاشق سوپخوری (150گرم)

    3-شکر                                                   6قاشق سوپخوری (150گرم )

    4-کاکائو                                                  2 قاشق سوپخوری

    5-بکینگ پادر                                           1 قاشق مرباخوری

    6-کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو                   5/1 لیوان

    7- شکلات بدون مغز                                 150گرم تا 200 گرم

    8-کرم رویال                                             2/1 پیمانه

    طرز تهیه:

    قالب گرد متناسب با مایه را چرب کرده زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم زرده را با شکر می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود کاکائو را با زرده مخلوط کرده باز هم کمی می زنیم بعد بکینگ پادر را اضافه می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تاسفت شود بطوریکه  از تخم مرغ زنی نریزد ، بعد زرده و سفیده  را مخلوط کرده آرد را می ریزیم و بهم می زنیم  تا تمام مواد مخلوط  شوند مایه را در قالب می ریزیم و قالب را روی اولین پنجره فری که قبلاً گرم کرهد ایم بطرف پائین می گذاریم و حرارت را 350 درجه می کنیم و یک ساعت می گذاریم کیک در فر بماند تاکاملاً پخته شود

    بعد قالب را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود  با کارد کیک را از قالب جدا می نمائیم و خارج می کنیم  و کیک را از ارتفاع  بشکل دو تاسه دایره میبریم و روی هر قطعه را کرم پاتیسیر  یا مارمالاد زرد آلو  می مالیم و قطعات  کیک را روی هر قرار می دهیم و شکلات  را در ظرف کوچکی می ریزیم و این ظرف را در ظرف آب جوشی قرار می دهیم و ظرف آب جوش را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا شکلات حل شود

    شکلات حل شده را گرم گرم رو و اطراف کیک می مالیم و لبه کارد روی آنرا صاف می کنیم و با کرم رویال مطابق شکل خطوط افقی منظم رسم می کنیم و خطوط دیگری را که خطوط اول را قطع کند با کارد روی آن می کشیم بطوریکه کمی عمیق باشد .

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • irandan aazam

      کرم پاتیسیر چیه؟

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.