• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » ترشیجات » ترشی مخلوط
    کد خبر : 120121

    ترشی مخلوط

    ترشی مخلوطReviewed by Aryan on Nov 16Rating: ترشی مخلوط ترشی از چاشنی های بسیار معروف است که بیشتر خانواده های ایرانی ، از آن در کنار برخی غذاهای سنتی نظیر آبگوشت ، لوبیا پلو ، دمپختک و غیره استفاده میکنند و از طعم دلچسب آن لذت میبرند . شما نیز می توانید این چاشنی معروف…

    ترشی مخلوطReviewed by Aryan on Nov 16Rating:

    ترشی مخلوط

    ترشی از چاشنی های بسیار معروف است که بیشتر خانواده های ایرانی ، از آن در کنار برخی غذاهای سنتی نظیر آبگوشت ، لوبیا پلو ، دمپختک و غیره استفاده میکنند و از طعم دلچسب آن لذت میبرند . شما نیز می توانید این چاشنی معروف و پرفایده را درست کنید و از طعم آن در کنار انواع غذاهای سنتی لذت ببرید.

    مواد لازم

    خیار ( حلقه شده ) : 7 عدد ( 700 گرمی )

    هویج ( خرد و حلقه شده ) : 7 عدد ( 700 گرم )

    سیر ( پوست کنده ) : 1 بوته ( 60 گرم )

    کرفس ( خرد شده ) : 2 الی 3 ساقه ( 300 گرم )

    سیب زمینی ترشی ( خرد شده ) : 200 گرم

    بادنجان قلمی ( از طول دو نیم شده ) : یک کیلو

    موسیر خشک : 50 گرم

    پیاز ریز سفید ( پوست کنده ) : 300 گرم

    گل کلم ( گل گل شده ) : 300 گرم

    سرکه : به مقدار لازم

    نمک : یک چهارم پیمانه ( 37 گرم )

    ادویه ترشی : 2 قاشق سوپ خوری ( 112 گرم )

    روش تهیه :

    1.خیار ، هویج ، سیر ، کرفس ، سیب زمینی ، بادمجان ، موسیر ، پیاز و گل کلم را شسته و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن ها کاملا گرفته و خشک شوند

    2. در این فاصله مقداری سرکه را با نمک روی حرارت به مدت پنج دقیقه بجوشانید و اجازه دهید تا سرد شود

    3. در مرحله بعد تمام مواد را در شیشه ترشی بریزید سپس ادویه ترشی و مخلوط سرکه و نمک را هم به آن اضافه کرده دقت کنید سرکه روی مواد را کاملا بپوشانید. در آخر ، در ظرف را محکم ببندید

    مدت زمان آماده شدن برای مصرف : یک ماه

    ساناز سانیا

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۱)



    • ali

      عالی

    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.