• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » آموزش تهیه موس شکلات
    کد خبر : 120069

    آموزش تهیه موس شکلات

    آموزش تهیه موس شکلاتReviewed by Aryan on Nov 16Rating: مواد لازم : شکر / یک دوم پیمانه (75 گرم) آب جوش / 3 قاشق سوپ خوری (42 میلی لیتر) کاکائو (الک شده) / یک چهارم پیمانه (15گرم) کره / 2 قاشق سوپ خوری (32 گرم) وانیل شکری / یک چهارم قاشق چای خوری خامه /یک…

    آموزش تهیه موس شکلاتReviewed by Aryan on Nov 16Rating:

    مواد لازم :

    شکر / یک دوم پیمانه (75 گرم)

    آب جوش / 3 قاشق سوپ خوری (42 میلی لیتر)

    کاکائو (الک شده) / یک چهارم پیمانه (15گرم)

    کره / 2 قاشق سوپ خوری (32 گرم)

    وانیل شکری / یک چهارم قاشق چای خوری

    خامه /یک و یک دوم پیمانه (300 گرم)

    پودر قند (الک شده) / 2 قاشق سوپ خوری (20 گرم)

    سفیده تخم مرغ / 3 عدد (90 گرم)

    پودر کاکائو (الک شده) / به مقدار لازم

    روش تهیه :

    1.  در تابه ای مناسب، شکر و کمی آب جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود (روش بن ماری). سپس کاکائو و کره را به آن اضافه کرده، مواد را با هم مخلوط کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملاً یکدست شوند؛
    2.  مواد را از روی حرارت بردارید، وانیل را اضافه کنید. پس از این که کاملاً خنک شد، خامه را با پودر قند هم زده و به مواد بالا اضافه و مخلوط کنید.
    3. سفیده ها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً سفت شوند و حجم آن ها دو برابر شود، سپس به مواد بالا اضافه نمایید و با لیسک (قاشق پلاستیکی) مواد را کاملاً مخلوط کنید.
    4.  مواد آماده را در قالب ریخته، با قاشق سطح آن را صاف کنید و به مدت 17 الی 20 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس روی آن پودر کاکائو ریخته و سرو کنید (چنانچه عجله دارید مواد آماده را داخل چهار عدد ظرف کوچک ریخته و به مدت هشت الی ده ساعت در یخچال قرار دهید).

    ساناز سانیا

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.