• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی مدرن » آموزش تهیه کــوکوی جعفـــری
    کد خبر : 119908

    آموزش تهیه کــوکوی جعفـــری

    آموزش تهیه کــوکوی جعفـــریReviewed by Aryan on Nov 16Rating: مواد لازم (برای 4نفر) : تخم مرغ / 5 عدد (275 تا 300 گرم) سیب زمینی (آب پز و رنده شده) / 4 عدد (680 گرم) زرد چوبه (پودر شده) / 1 قاشق چای خوری (3 گرم) بیکینگ پودر / 1 قاشق چای خوری (3 گرم)…

    آموزش تهیه کــوکوی جعفـــریReviewed by Aryan on Nov 16Rating:

    مواد لازم (برای 4نفر) :

    تخم مرغ / 5 عدد (275 تا 300 گرم)

    سیب زمینی (آب پز و رنده شده) / 4 عدد (680 گرم)

    زرد چوبه (پودر شده) / 1 قاشق چای خوری (3 گرم)

    بیکینگ پودر / 1 قاشق چای خوری (3 گرم)

    جعفری (پاک و خرد شده) / 80 گرم

    فلفل سیاه (پودر شده) و نمک / به مقدار لازم

    روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم

    روش تهیه :

    1. تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن دستی هم بزنید؛
    2. سیب زمینی، زردچوبه، بیکینگ پودر، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط کرده، تخم مرغ ها را به آن بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید؛
    3. مقداری روغن در تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مایه آماده شده را داخل آن بریزید، پهن کنید و در ظرف را بگذارید. هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. سپس در اندازه های دلخواه برش داده، در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.

    پیشنهاد

    در صورت تمایل می توانید تمام مواد را یک باره در تابه بریزید و از آن به میزان دلخواه برداشته و مانند کتلت از هر دو طرف در تابه سرخ کنید.

    کلیدواژه ها :
    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.