• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » آشپزی مدرن » املت سیب و کشمش
    کد خبر : 119711

    املت سیب و کشمش

    املت سیب و کشمشReviewed by Aryan on Nov 15Rating:   مواد لازم (برای4نفر) : کره / 2 قاشق سوپ خوری (32 گرم) سیب (برش دار داده) / 1 عدد (150 گرم) شکر قهوه ای / یک چهارم پیمانه (38 گرم) دارچین / 1 قاشق چای خوری (3 گرم) کشمش پلویی (شسته و خشک شده) /…

    املت سیب و کشمشReviewed by Aryan on Nov 15Rating:

     

    مواد لازم (برای4نفر) :

    کره / 2 قاشق سوپ خوری (32 گرم)

    سیب (برش دار داده) / 1 عدد (150 گرم)

    شکر قهوه ای / یک چهارم پیمانه (38 گرم)

    دارچین / 1 قاشق چای خوری (3 گرم)

    کشمش پلویی (شسته و خشک شده) / 2 قاشق سوپ خوری (14 گرم)

    تخم مرغ / 3 عدد ( 165 الی 180 گرم)

    خامه / 2 قاشق سوپ خوری (32 گرم)

    شکر (دانه درشت) / 1 قاشق سوپ خوری (13 گرم)

    روش تهیه :

    1. قبل از آماده کردن مواد، فر را روی حرارت 125 درجه سانتی گراد (250 درجه فارنهایت) تنظیم و روشن کنید.
    2. در مرحله بعد، نیمی از کره را در تابه ای نچسب روی حرارت ملایم ذوب کنید؛ سپس سیب، شکر قهوه‌ای و دارچین را به آن بیفزایید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت دو دقیقه روی حرارت بماند؛
    3. سپس کشمش را افزوده و مواد را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید. در این مرحله، در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و خامه را با همزن دستی مخلوط کنید؛
    4. در تابه ای دیگر باقی مانده کره را ذوب کرده؛ سپس مخلوط تخم مرغ ها را در آن بریزید و قبل از این که مواد را هم بزنید آن ها را 30 ثانیه روی حرارت قرار دهید؛ سپس املت را هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت شوند و املت شکل بگیرد. به پختن ادامه دهید و با قاشق اطراف املت را بلند کنید و شکر را زیر آن بپاشید تا سرانجام لعاب بیندازد؛
    5. مخلوط سیب را در یک طرف املت بریزید و با استفاده از کفگیر، طرف دیگر را روی آن برگردانید یا می توانید مخلوط را روی املت نیز بریزید. در مرحله آخر غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

    آماده سازی : 5 دقیقه

    مدت زمان پخت: 7 تا 8 دقیقه

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.