• خرید vpn
  • ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

    صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه کیک کوچک یزدی
    کد خبر : 117039

    طرز تهیه کیک کوچک یزدی

    طرز تهیه کیک کوچک یزدیReviewed by Farnaz on Nov 14Rating: کیک کوچک یزدی مواد لازم: 1-آرد سفید                                             225 گرم ( 2پیمانه ) 2-شکر                                                   200گرم (1پیمانه ) 3-روغن                                                  150گرم ( 1 پیمانه سرخالی) 4-تخم مرغها                                           4 عدد 5-جوش شیرین                                       1 قاشق چایخوری 6-بکین پادر                                             1 قاشق مرباخوری 7-وانیل                                                   1/2 قاشق چایخوری 8-شیر یا ماست                                     1 پیمانه…

    طرز تهیه کیک کوچک یزدیReviewed by Farnaz on Nov 14Rating:

    کیک کوچک یزدی

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    مواد لازم:

    1-آرد سفید                                             225 گرم ( 2پیمانه )

    2-شکر                                                   200گرم (1پیمانه )

    3-روغن                                                  150گرم ( 1 پیمانه سرخالی)

    4-تخم مرغها                                           4 عدد

    5-جوش شیرین                                       1 قاشق چایخوری

    6-بکین پادر                                             1 قاشق مرباخوری

    7-وانیل                                                   1/2 قاشق چایخوری

    8-شیر یا ماست                                     1 پیمانه سر خالی

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم کمی بهم می زنیم بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم  و مرتب بهم می زنیم تاشکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب خارج می کنیم  و باز هم آنرا خوب بهم می زنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد  را میزنیم و مخلوط می کنیم و جوش شیرین و بکینگ پادر و وانیل  را در شیر یا ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ میریزیم و در آخر کار کره را کمی می ریزیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می نمائیم و مایه را در قالبهای کوچکی که قبلاً کمی چرب کرده ایم می ریزیم و قالبها را در سینی فر می چینیم و در فر با حرارت 350 درجه بمدت 3 ربع ساعت قرار می دهیم نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالب ها خارج می کنیم .

    www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ايران ويج ‌

    دوره های نوروزی عصر شبکه

    مطالب مرتبط

    ویژه های ایران ویج

    دیدگاهها (۰)



    ;کانال تلگرام ایران ویج اصلاحات نیوز آموزشگاه مهندسی عصر شبکه

    آخرین اخبار و مطالب

    پربحث ترین های هفته

    Sorry. No data so far.