خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

خرید kerio

دانلود فیلم

 طرز تهیه کیک کره ای

ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه کیک کره ای
کد خبر : 85312

طرز تهیه کیک کره ای

کیک کره ای مواد لازم: ۱- تخم مرغ                                             ۶ عدد ۲-آرد سفید                                             ۱۰قاشق سوپخوری(۲۵۰گرم) ۳-کره                                                     ۱۵۰گرم ۴-شکر                                                   ۱۰قاشق سوپخوری(۲۵۰گرم) ۵-بکینگ پادر                                           ۲قاشق مرباخوری ۶- کشمش ریز سیاه                                ۳تا۴ قاشق سوپخوری ۷-گردوی خرد کرده                                    ۳تا۴ قاشق سوپخوری ۸-وانیل یا رنده پوست لیموترش                  به مقدار کم  طرز تهیه: این کیک را ممکن است در قالب گرد میان…

کیک کره ای

www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌

مواد لازم:

۱- تخم مرغ                                             ۶ عدد

۲-آرد سفید                                             ۱۰قاشق سوپخوری(۲۵۰گرم)

۳-کره                                                     ۱۵۰گرم

۴-شکر                                                   ۱۰قاشق سوپخوری(۲۵۰گرم)

۵-بکینگ پادر                                           ۲قاشق مرباخوری

۶- کشمش ریز سیاه                                ۳تا۴ قاشق سوپخوری

۷-گردوی خرد کرده                                    ۳تا۴ قاشق سوپخوری

۸-وانیل یا رنده پوست لیموترش                  به مقدار کم

 طرز تهیه:

این کیک را ممکن است در قالب گرد میان خالی یا مستطیل تهیه کنیم . فر را با حرارت ۴۵۰ درجه گرم می کنیم  و قالب را چرب می نمائیم  و ته قالب را کمی آرد می پاشیم و مواد لازم را پیمانه می نمائیم و آماده می گذاریم بعد کره را کمی می زنیم  تا نرم و لطیف  شود آنگاه زرده  و سفیده  تخم مرغها را از هم جدا می سازیم و زرده رابا شکر و بکینگ پادر و اسانسی که دوست داریم مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود و کش پیدا کند

سپس سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ بعد کره و زرده تخم  مرغ را  مخلوط می سازیم و سفیده را در آن میریزیزم و کمی بهم می زنیم و آرد را اضافه  می کنیم و بهم می زنیم کافی است که تمام مواد با هم مخلوط شوند و بعد کشمش را که بهتر است کمی  بآن آرد می پاشیم و در مایه می ریزیم بهم می زنیم و مایه را در قالب می ریزیم  و قالب را روی اولین پنجره  فر بطرف پائین می گذاریم و حرارت  را ۳۵۰ درجه می کنیم

یک ساعت در این حرارا میگذاریم و بعد حرارت را به ۳۰۰درجه کم  می کنیم و ۲۰ دقیقخ تا نیم ساعت در این حرارت اخیر می گذاریم و در این مدت  در فر را باز نمیکنیم . کیک باید  بالا آید  و زیر روی آن کاملاً برشته شود بعد قالب را از خارج می کنیم ، بعد از سرد شدن کیک را از قالب بیرون می آوریم  و کمی خاک قند و پسته چرخ شده روی آن می پاشیم .

مطالب مرتبط

ویژه های ایران ویج

دیدگاهها (۱)



  • Shahnaz Ranjbar

    bsyar sodmnd . khoshhal misham agr mno be aozwyat ghbol konid .

    Thumb up 0 Thumb down 0

نظرسنجی

وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم را در سال 93 چگونه می بینید؟

مشاهده نتایج

Loading ... Loading ...

آخرین اخبار و مطالب

پربازدیدترین مطالب امروز