خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

خرید kerio

دانلود فیلم

 طرز تهیه کیک قهوه با شکلات

ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

صفحه اصلی » کیک ها » طرز تهیه کیک قهوه با شکلات
کد خبر : 83450

طرز تهیه کیک قهوه با شکلات

کیک قهوه با شکلات مواد لازم: ۱- تخم مرغ                                            ۸ عدد ۲-بادام پوست گرفته چرخ کرده                    ۵ قاشق سوپخوری (در حدود ۱۰۰گرم) ۳- آرد                                                     ۴قاشق سوپخوری (در حدود ۱۰۰گرم ) ۴-بیسکوئیت خرد شده                             ۲تا۳ قاشق سوپخوری (ممکن است بیسکویت های آماده برای فروش و بدون کرم را گرفته با پشت قاشق نیم کوب کنیم )…

کیک قهوه با شکلات

www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌

مواد لازم:

۱- تخم مرغ                                            ۸ عدد

۲-بادام پوست گرفته چرخ کرده                    ۵ قاشق سوپخوری (در حدود ۱۰۰گرم)

۳- آرد                                                     ۴قاشق سوپخوری (در حدود ۱۰۰گرم )

۴-بیسکوئیت خرد شده                             ۲تا۳ قاشق سوپخوری

(ممکن است بیسکویت های آماده برای فروش و بدون کرم را گرفته با پشت قاشق نیم کوب کنیم )

۵-شکر                                                   ۱پیمانه (در حدود ۲۰۰گرم )

۶-قهوه                                                   ۱قاشق سوپخوری

۷-خامه                                                  ۳۵۰گرم

۸-خاک قند                                              ۶ قاشق سوپخوری (در حدود ۱۵۰گرم )

۹- وانیل                                                  به مقدار کم

۱۰- بکینگ پودر                                        ۱ قاشق مرباخوری

۱۱-مربای آلبالو یا توت فرنگی                     ۱ پیمانه

طرز تهیه:

فر را گرم می کنیم و قالب گرد مناسبی را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می نمائیم وزرده را با شکر و بکینگ پادر مخلوط می سازیم و خوب می زنیم تاکاملاً سفید و سفت شود قهوه را در یکی دو قاشق شیر حل می نمائیم و یک لحظه روی اتش میگذاریم  تا یک جوش بزند بعد با زرده تخم مرغ مخلوط می سازیم و سفیده  را جداگانه آنقدر می زنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد بعد سفیده  و زرده را مخلوط  می کنیم  آرد و بادام را داخل این مایه می نمائیم بهم می زنیم  و بیسکویت  خرد شده را اضافه می کنیم  و مایه را در قالب میریزیم و باید سر قالب دو سه سانتیمتر خالی بماند قالب را روی اولین پنجره بطرف پائین فر می گذاریم و یک ساعت تا یک ساعت و ربع با حرارت ۳۵۰ درجه  بماند تا کیک بالا آماده و پخته و کمی برشته شود آنگاه  خامه را خاک قند و کمی وانیل مخلوط می سازیم و می زنیم تا فرم بگیرد آنگاه کیک را ز فر خارج می سازیم و می گذاریم سرد شود

بعد از قالب بیرون می آوریم  و از ارتفاع به سه ورقه مساوی تقسیم می کنیم و می بریم ممکن است  روی هر ورقه را کمی شربت رقیق معطر شده با لیکور یا عرق بهار نارنج بریزیم و مربا را که باید بدون شربت باشد روی قسمت زیرین میریزیم و کمی خامه زده شده روی آن می دهیم قسمت دوم را روی آن قرار می دهیم و مقداری  خامه روی این قسمت نیز می ریزیم  و با پشت کارد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را را از روی خامه روی این قسمت نیز می ریزیم و با پشت کرد صاف می نمائیم و آخرین قسمت را روی آن قرار می دهیم و روی سطح  و اطراف کیک را با خامه می پوشانیم  و روی کیک را با خامه در قیف گلهای کوچکی می ریزیم و روی گلها را با مربای آلبالو تزئین می کنیم و اطراف و وسط  کیک را شکلات رنده شده می ریزیم .

مطالب مرتبط

ویژه های ایران ویج

دیدگاهها (۱)



  • مهدی الهی

    طرز تهیه کیک شکلاتی با قهوه

    Thumb up 1 Thumb down 0

نظرسنجی

وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم را در سال 93 چگونه می بینید؟

مشاهده نتایج

Loading ... Loading ...

آخرین اخبار و مطالب

پربازدیدترین مطالب امروز