خرید کریو

خرید vpn

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

 طرز تهیه شیرینی بادامی

ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه شیرینی بادامی
کد خبر : 314743

طرز تهیه شیرینی بادامی

شیرینی بادامی   مواد لازم: ۱-بادام پوست کنده                                  ۲۰۰گرم ۲-شکر                                                   ۴۰۰گرم ۳-سفیده تخم مرغ                                   ۴عدد ۴-وانیل                                                   ۲/۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: بادام را با شکر و ۲عدد سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بماند تا بادام مرطوب شود بعد آنرا ۳تا۴ بار از چرخ رد می کنیم تا خمیر کاملا…

شیرینی بادامی

 

مواد لازم:

۱-بادام پوست کنده                                  ۲۰۰گرم

۲-شکر                                                   ۴۰۰گرم

۳-سفیده تخم مرغ                                   ۴عدد

۴-وانیل                                                   ۲/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

بادام را با شکر و ۲عدد سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بماند تا بادام مرطوب شود بعد آنرا ۳تا۴ بار از چرخ رد می کنیم تا خمیر کاملا نرم شود باید دقت کرد خمیر روغن نیاندازد بعد دو عدد سفیده تخم مرغ دیگر را اضافه می کنیم و خوب مالش می دهیم تا خمیر کاملا صاف و کمی شل شود و چند دقیقه خمیر را در جای گرم مثلا فر ملایم می گذاریم تا کمی گرم شود.بعد فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم ته سینی شیرینی پزی را یک ورق کاغذ نازک روغنی میاندازیم و خمیر را کیسه قیف دار میریزیم و گل های کوچکی روی کاغذ می ریزیم و با پشت قاشق کمی روی آنرا صاف می کنیم تا کمی پهن شود و بعد سینی را روی پنجره وسط فر بمدت  یک ربع تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا نانها کاملا پف کرده کمی طلائی شود بعد می گذاریم نانها سرد شوند و از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم در صورتیکه بخواهیم نان بادامی چند روز بماند باید در کیسه نایلون یا ظرف در دار انرا نگاهداشت.

ممکن است بجای بادام ۲۰۰ گرم گردوی چرخ کرده مصرف کنیم.

 نوع دیگر شیرینی بادامی

مواد لازم:

۱- سفیده تخم مرغ                                  ۴ تا ۵ عدد

۲- خاکه قند                                            ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

۳- پودر بادام پوست گرفته                          ۱۵۰ گرم

۴- وانیل                                                  نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ را تا حدی که کاملا سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد می زنیم خاکه قند را کم کم داخل سفیده می کنیم . ظرف مایه را در ظرفی آبی قرار می دهیم و ظرف آب را روی آتش می گذاریم مرتب بهم می زنیم تا مایه کاملا داغ شود و کش پیدا کند. بعد آنرا از روی آتش برمی داریم و پودر بادام و وانیل را بآن مخلوط می کنیم . ته سینی شیرینی پز را یک ورق کاغذ روغنی نازک می اندازیم و از مایه گلوله هائی باندازه یک فندق روی کاغذ می چینیم. فر را با حرارت ۳۰۰ درجه گرم می کنیم . سینی را روی پنجره وسط فر بمدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار می دهیم تا نانهای خشک و کمی طلائی شود و بعد از سرد شدن در ظرف می چینیم .

مطالب مرتبط

ویژه های ایران ویج

دیدگاهها (۱)



  • لیلی

    is good

    Thumb up 0 Thumb down 0

نظرسنجی

وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم را در سال 93 چگونه می بینید؟

مشاهده نتایج

Loading ... Loading ...

آخرین اخبار و مطالب

پربازدیدترین مطالب امروز