خرید کریو

خرید vpn

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

 طرز تهیه ساق عروس

ما هنـوز به فـردایی روشـن امید داریم

صفحه اصلی » شیرینی ها » طرز تهیه ساق عروس
کد خبر : 208420

طرز تهیه ساق عروس

(عکس تزیینی است) ساق عروس (روش اول) مواد لازم: آرد                                    ۱/۵ پیمانه زرده تخم مرغ                    ۱ عدد روغن مایع                        ۱ قاشق غذاخوری شیر                                یک دوم پیمانه بیکینگ پودر                     ۱ قاشق چای خوری وانیل                               یک چهارم قاشق چای خوری سفیده تخم مرغ             ۱ عدد مواد داخل ساق عروس: پودر قند                    یک دوم پیمانه پودر بادام                  یک…

(عکس تزیینی است)

ساق عروس (روش اول)
مواد لازم:

آرد                                    ۱/۵ پیمانه

زرده تخم مرغ                    ۱ عدد

روغن مایع                        ۱ قاشق غذاخوری

شیر                                یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر                     ۱ قاشق چای خوری

وانیل                               یک چهارم قاشق چای خوری

سفیده تخم مرغ             ۱ عدد

مواد داخل ساق عروس:

پودر قند                    یک دوم پیمانه

پودر بادام                  یک پیمانه

هل                         ۱ قاشق چای خوری

گلاب                       ۲ قاشق غذاخوری

شربت بار                 به میزان لازم

طرز تهیه:

شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.

آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.

از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.

خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.

یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.

طرز تهیه شربت بار:

مواد لازم:

شکر                                       ۵۰۰ گرم

آب                                          ۲۰۰ گرم

اسید سیتریک(جوهر لیمو)       نوک قا شق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.

سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.

در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.
انرژی کل: ۲۰۰۰ کیلوکالری

نکته تغذیه ای:

هل در بهبود التهاب ها می تواند سودمند باشد.

ساق عروس (روش دوم)

 خمیر این شیرینی رامانند خمیر گوش فیل آماده می کنیم و از آن لواش نازک باز می کنیم و لواش را دورنی های مخصوص که باید صاف و کوتاه باشند می پیچیم ( طول نی باید در حدود یک وجب و قطر آن باندازه یک انگشت باشد لواش باید دو تا سه دور بدور پیچیده شود ) سر لواش ها را کمی فشار می دهیم که بچسبند بعد لواشها را بفواصل یک بند انگشت بصورت حلقه بطوری می بریم که لواش دور نی برشده شده ولی از نی جدا نشود بعد روغن فراوان را داع می کنیم و نی ها را که لواش بدور آنهاست در روغن می اندازیم و حرارت را کمی ملایم می کنیم و نی ها را گاهی می غلطانیم تا اطراف لواشها کمی طلائی شوند بعد نی ها را از روغن خارج می سازیم و با کارد نانها را از نی جدا می کنیم  و داخل آنها را با مایه بادام و قند پر میکنیم ( تناسب بادام و قند مانند مایه باقلواست ) و نانها را در خاک قند می غلطانیم و در ظرف می چینیم.

مطالب مرتبط

ویژه های ایران ویج

دیدگاهها (۰)



نظرسنجی

وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم را در سال 93 چگونه می بینید؟

مشاهده نتایج

Loading ... Loading ...

آخرین اخبار و مطالب

پربازدیدترین مطالب امروز